Værdier - Det Gode Køkkens manifest

Vi laver mad med hjemmelavet smag

  • Vi bruger teknikker der fremhæver smagen af det danske landkøkken, som at koge, brase, simre og bage
  • Vi bearbejder råvarerne så de færdige retter smager hjemmelavet
  • Vi er eksperter i at lave gode, klassiske sovse, der binder retten sammen 

Vi bruger gode råvarer, og sikrer en høj kvalitet i det samlede måltid

  • Vi evaluerer vores råvarers kvalitet og smag mindst én gang årligt
  • Vi udnytter alle vores råvarer, så vi ikke skal smide noget ud
  • Vi eksperimenterer og lade os inspirere til nye smage, når vi sammensætter ”ugens ret” 

Vi tager os tid til retterne, så de når deres fulde potentiale

  • Vi smager på hver enkelt del i en ret og så vidt muligt på retten i sin helhed
  • Vi beder altid vores kollega om at smage med
  • Vi smager altid på nye retter før de kommer på menuen
  • Vi evaluerer løbende vores retter, så vi serverer den samme høje standard hver gang 

Vi sikrer et køkken i bevægelse gennem løbende inspiration

  • Vi får inspiration til nye smage fra eksempelvis leverandører, producenter og kokke
  • Vi stiller altid nye fagligt relevante tidsskrifter til vores rådighed
  • Vi opfordrer alle i køkkenet til at komme med input til menuerne
  • Vi orienterer os om fagligt relevante nyheder på nettet, via netværk og andre medier 

Vi vægter dialog med kunderne, god service og høj madoplevelse

  • Vores mad skal appellere til flere sanser; det skal dufte godt og se godt ud
  • Vi lytter til kundernes ønsker gennem postkort, åbent hus og telefon
  • Vores kunder skal gennem vores mad, kommunikation og service have samme oplevelse som de får på en hyggelig kro
  • Vores kunder skal altid have det de har bestilt
keyboard_arrow_up