Mad til plejecentre

Mad fra Det Gode Køkken på Plejecentre i Holstebro Kommune

Det Gode Køkkens aktuelle hovedretter og biretter med tilhørende ingredienser og næringsindhold:

Se her

Det Gode Køkkens aktuelle øvrige tilkøbsmuligheder med tilhørende ingredienser og næringsindhold:

Se her

Det Gode Køkkens serviceniveau indeholder  hver uge 10 forskellige hovedretter, 10 forskellige biretter samt et udvalg af grød, supper, salater, bagværk, proteinrige mellemmåltider m.v. tiltænkt som et supplement til dagens øvrige måltider.

Et nyligt gennemført ernæringsprojekt på udvalgte plejecentre har vist , at det at sidde omkring et bord og indtage et fælles måltid, har stor betydning for følelsen af at høre til i et fællesskab.  Fra Det Gode Køkken kan alle 10 hovedretter og alle 10 biretter bestilles i alle kosttyper og dermed vil borgene opleve, at de ved middagsbordet spiser den samme ret – uanset, hvilken kosttype de har brug for. Det fælles måltid skal være med til at styrke borgernes trivsel.

Det Gode Køkken leverer døgnforplejning på Bakkebo og Ulfborg Aktiv Center. Derudover leveres dele af døgnforplejningen til Mellemtoft, Beringshaven, Sevel Alderdomshjem, Krohaven og Center Vest.

Det Gode Køkken tilbyder en række kosttyper og diæter. Du kan orientere dig i nedenstående link.

Mere om specialkost

Vejledning til håndtering af emballage fra Det Gode Køkken

Ved at klikke på nedenstående link, kan der ses en vejledning til, hvordan emballage med mad fra Det Gode Køkken, skal håndteres.

Vejledning til håndtering af emballage

billede